Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-28@14:49:50 GMT

نيوزلند ماهواره درخشان به آسمان فرستاد

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۵۶۳۵۴

نيوزلند ماهواره درخشان به آسمان فرستاد

خبرگزاري آريا - دانش > فضا - همشهري آنلاين:
به تازگي ماهواره‌اي به شکل يک گوي با پنل‌هاي آيينه‌اي از نيوزلند به آسمان فرستاده شده که نور خورشيد را منعکس مي‌کند و همه ساکنان زمين مي‌توانند آن را ببينند.
به گزارش مهر، شرکت راکت لب در 21 ژانويه موشکي را از نيوزلند به فضا فرستاد. اين موشک علاوه بر سه ماهواره تجاري يک محموله عجيب ديگر را نيز با خود به مدار زمين برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين محموله عجيب ماهواره کره‌اي شکل يا در حقيقت يک گوي منفعل به نام Humanity Star است.
گوي مذکور قطري حدودا يک متري دارد و از 65 پنل آيينه‌اي ساخته شده که نور خورشيد را منعکس مي‌کنند. به اين ترتيب تمام ساکنان کره زمين آن را مي‌بينند و در حقيقت نوعي تجربه مشترک براي انسان‌ها رقم مي‌خورد.
اين گوي به شرکت الکترون تعلق دارد و ارسال آن به مدار زمين، نخستين ماموريت موفقيت‌آميز تجاري ارسال شي به فضا از نيمکره جنوبي به شمار مي‌رود.
ماهواره مذکور به مدت 9 ماه در اين موقعيت مي‌ماند و پس از آن ارتفاع مدارش کاهش مي‌يابد و در اتمسفر زمين مي‌سوزد. همچنين شرکت راکت لب وب سايتي براي اين ماهواره راه‌اندازي کرده که وضعيت مکاني آن را به طور دقيق نشان مي‌دهد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۵۶۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، داده‌های ماهواره‌ای نشان می‌دهد نوعی از پوشش گیاهی بیش از تصور پژوهشگران به مبارزه با تغییرات آب و هوایی کمک می‌کند.

با تشدید گرمایش جهانی خشکسالی، سیل و آتش‌سوزی در سراسر جهان، دانشمندان در غرب ایالات متحده برای کمک به جبران برخی از آسیب‌ها به این نوع از پوشش گیاهی که به عنوان جوندگان مشهور هستند، روی آورده‌اند.

محققان دانشگاه ایالتی بویز یوتا و دانشگاه ایالتی یوتا از داده‌های ماهواره‌ای برای شناسایی جریان‌هایی استفاده کرده‌اند که می‌توانند برای تقویت پوشش گیاهی، دوباره معرفی شوند و گسترش یایند. دانشمندان همچنین در حال ثبت چگونگی تغییر فراوانی آب و پوشش گیاهی مجاور آنها به عنوان معیاری برای سلامت محیط‌زیست هستند.

جودی برانت، دانشیار دانشگاه ایالتی بویز که رهبری تیم تحقیقاتی را بر عهده دارد، می‌گوید: ارزش واقعی استفاده از داده‌های ماهواره‌ای برای نظارت این است که برای افرادی به کار می‌رود که روی زمین سخت کار می‌کنند و پروژه‌هایی مانند افزایش دسترسی به آب، افزایش زیستگاه ماهی‌ها و گونه‌ها را اجرا می‌کنند. 

در بیانیه قبلی ناسا گفته شده است که داده‌های ماهواره‌ای برای تعیین کمیت تأثیر این نوع از جوندگان بر اکوسیستم‌های محلی نشان از اثرگذاری قابل توجه آنها داشته است و هرچه آنها را حفظ و گسترش دهیم می‌توانیم در مقیاس بزرگ‌تری از وجود آنها برای مقابله با تغییر اقلیم بهره ببریم.

طبق دیتای یکی از مقاله‌های نیویورک تایمز، این نوع پوشش گیاهی «سلاح‌های خزدار انعطاف‌پذیری آب و هوا» هستند. آنها به طور طبیعی اطراف سدها، بر روی رودخانه‌ها و نهر‌ها به وجود می‌آیند و جریان آبی را که در منطقه فوران می‌کند، کاهش می‌دهند. پوشش گیاهی سبز را تقویت می‌کنند و به نوبه خود خطر آتش‌سوزی جنگل‌ها و اثرات خشکسالی و سیل را نیز کاهش می‌دهند. 

دانشمندان مکررا تاثیر این نوع پوشش گیاهی را بررسی و تاکید کرده‌اند، گسترش آنها فراتر از تصور آنها اثرگذار است و با تغییر اقلیم مبارزه می‌کند.

پوشش گیاهی مذکور تا اواخر دهه ۱۸۰۰ در دریاچه‌ها، نهر‌ها و مرداب‌های سراسر آمریکای شمالی رایج بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسی، مسی است و هر کار بخواهد می‌کند!
  • مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • صنعت حمل و نقل بین المللی: مروری جامع با نگاهی عمیق به نقش هوش مصنوعی
  • غیبت قمری آنتارس چه زمانی رخ می‌دهد؟
  • تیراندازی در عروسی دو نفر را به کام مرگ فرستاد
  • چگونه می‌شود خورشید زمین را روشن کند اما فضا تاریک باشد؟
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • کاوشگر سایکی ناسا با لیزر داده فرستاد!
  • تحریم های جدید انگلیس علیه صنایع نظامی ایران / اسامی