Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پرتاب موشک این ماهواره ازپایگاه کورونو درگویان فرانسه به وقت  (5:20pm ET)  به تاریخ چهارشنبه 22 آگوست 2018 و با استفاده از سیستم پرتابی VEGA انجام شده است.

قراربود این ماهواره هواشناسی یک روز زودتر به فضا پرتاب شود اما به دلیل نوسان های جوی پرتاب به تعویق افتاد و قرار است  ماهواره در مداری در فاصله ۳۲۰ کیلومتری بالای کره زمین مستقر و به دور سیاره آبی بچرخد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ازجمله ویژگی‌های ماهواره Aeolus ارسال پرتو‌های لیزر به اتمسفر کره زمین برای اندازه گیری سرعت حرکت و جهت بادهاست.


این ماهواره به دست متخصصان انگلیسی ساخته شده است و می‌تواند به پیش بینی وضعیت آب وهوا درسراسر کره زمین بپردازد. طول بازه مفید ماموریت این ماهواره سه سال تخمین زده شده است.


محققان هدف از ساخت آن را بررسی نوسان‌های آب وهوایی و تحلیل داده‌ها درلایه‌های بالایی کره زمین و درنتیجه افزایش دقت درپیش بینی وضع آب و هوا اعلام کرده اند. این ماهواره درصورت موفقیت درانجام ماموریت خود می‌تواند از انسان‌ها درمقابل خطر‌های ناشی از نوسان‌های آب وهوایی، چون طوفان و سیل محافظت کند.


ساخت این ماهواره بخشی از پروژه کوپرنیک، طرح مشترک اتحادیه اروپا و ESA برای ردیابی آسیب‌های زیست محیطی و کمک به عملیات امداد رسانی درزمان بروزبلا‌های طبیعی است.


ماهواره Aeolus می‌تواند به اندازه گیری سرعت باد در ارتفاع ۱۰ الی ۳۰ کیلومتری از سطح زمین بپردازد که امکان محاسبه و پژوهش درباره آن به وسیله دانشمندان هواشناسی اکنون به سختی امکان پذیر است.


روش عملکرد ماهواره اندازه گیری باد به این شکل است که پرتو لیزر را به فضا‌های پایینی جو زمین پرتاب می‌کند و پراکندگی نور را که از گرد و غبار، گاز و قطره‌های آب  در حال حرکت در مسیر باد‌ها بازتابش می‌شود جمع آوری می‌کند.


کارشناسان امیدوار هستند داده‌های ارزشمند ارسالی از سوی ماهواره در زمان انجام ماموریت بتواند به رونق کارکشاورزی، امنیت دریانوردان در دریاها، کارگران ساختمان و دیگر افراد کمک کند.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۹۴۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سری جدید گلکسی واچ قندخون را اندازه می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیزموچاینا، اخبار و گزارش های تازه ای درباره سری هفتم گلکسی واچ منتشر شده است. پیش بینی می شود این سری ساعت هوشمند سامسونگ شامل ۳ مدل باشد، حال آنکه سری های پیشین شامل دو دستگاه بوده اند. اکنون گزارشی جدید از کره جنوبی حاکی از آن است که یک ویژگی رصد سلامتی مهم احتمالا در این گجت پوشیدنی به کار می رود.

طبق گزارش ها مذاکراتی درباره ویژگی های کلید رصد قند خون و یکپارچه سازی هوش مصنوعی در ساعت نیز انجام شده است.

پیش بینی می شود سامسونگ ویژگی رصد قند خون را در سری گلکسی واچ ۷ بگنجاند. بسیاری از تولیدکنندگان گجت های پوشیدنی از جمله اپل نیز مشغول کار روی این ویژگی رصد سلامتی و گنجاندن آن در دستگاه هایشان هستند این ویژگی برای بسیاری از افراد مبتلا به دیابت کمک حال است.

البته در بیانیه رسمی سامسونگ به گلکسی واچ ۷ اشاره ای نشده است. اما احتمال زیاد دارد قابلیت رصد قند خون در این محصول ارائه شود. همچنین باید منتظر ماند و دید آیا این برند کره جنوبی ویژگی مذکور را در تمام مدل ها ارائه می کند یا خیر.

کد خبر 6090119 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • سری جدید گلکسی واچ قندخون را اندازه می‌گیرد
  • کمک تصاویر ماهواره‌ای به تدقین بیلان حوضه آبریز کارون بزرگ
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • فضانوردان چینی به ایستگاه فضایی رسیدند
  • فضانوردان چینی به اقامتگاهشان در فضا رسیدند
  • جریمه یک میلیاردی خیبر خرم آباد در کمیته انضباطی
  • دسترسی حمل‌و‌نقل‌ دریایی و هوایی به ارتباطات مخابراتی/آنتن‌های ماهواره‌ای سیار ساخته شد
  • ۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • ناسا ۲ ماموریت رصد زمین را پس از ۱۸ سال متوقف کرد