Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت استارتاپی اعلام کرده است در نظر دارد ماموریتی برای ارسال بانوان به فضا در سفر‌های ۲۴ تا ۳۶ ساعته ایجاد کند تا آن‌ها بتوانند درمدار کره زمین زایمان انجام دهند و فرزندان خود را به دنیا آورند.

هدف از این ماموریت گذراندن دوران بارداری درفضا نیست، بلکه تنها در آخرین ساعت‌های بارداری و در آستانه وضع حمل بانوان به فضا ارسال می‌شوند تا بتوانند فرزندان خود را خارج از زمین به دنیا آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استارتاپ به نام SpaceBorn Utd همچنین درنظر دارند به بررسی چگونگی تولید مثل و بارداری درفضا بپردازد.

محققان این استارتاپ اعلام کرده اند تولد نوزاد فضایی درصورت فراهم شدن امکانات و پیشرفت فناوری‌ها تا سال ۲۰۳۱ اتفاق می‌افتد. این شیوه برای به دنیا آوردن کودک درمدار LEO زمین انجام خواهد شد و به محاسبات دقیق برای قرارگیری دقیق سفینه فضایی درمدار کره زمین نیاز دارد.

مدار LEO کره زمین به مداری درارتفاع ۲۰۰۰ کیلومتری از سطح کره زمین نامیده می‌شود. به گفته کارشناسان مادران برای حضور در مدار کره زمین برای فرزند آوری باید آزمایش‌های پزشکی مختلفی را طی کنند و دارای ویژگی هایی، چون سابقه دو بارداری کاملاً بدون مشکل و مقاومت بدنی مطلوب در برابر اشعه‌های کیهانی را داشته باشند.

کارشناسان اعلام کرده اند با رونق صنعت گردشگری فضایی درسال‌های آینده انسان‌ها می‌توانند فرزندان خود را درفضا به دنیا آورند. پیش‌تر شرکت SpaceLife Origin درنظر داشت زنان باردار به فضا ارسال کند تا آن‌ها بتوانند درفضا بارداری خود را سپری و فرزندان خود را به دنیا آورند.

این طرح به دلیل پیچیدگی‌های فراوان و نیاز به پیشرفت فناوری‌ها تا چندین سال آینده امکان پذیر نیست و به همین دلیل دانشمندان طرح جایگزین برای ارسال زنان درآستانه زایمان به فضا را دردست اجرا دارند.

درسال ۱۹۹۷ درطرحی دانشمندان ناسا بارداری موش‌های آزمایشگاهی در وضعیت خلاء را بررسی کرده اند. بیشتر موش‌های باردار با موفقیت زایمان کرده اند، اما تجزیه تحلیل داده‌ها نشان می‌دهد، موش‌های آزمایشگاهی دروضعیت خلاء دو برابر بیشتر از وضعیت دارای گرانش دچار انقباض‌های رحمی در زمان زایمان شده اند که نشان می‌دهد آن‌ها درد بیشتری را تحمل کرده اند.

درطرحی مشابه، کارشناسان روسی آژانس فضایی روس کاسموس هم درنظر دارند اولین نوزاد را درفضا به دنیا آورند. کارشناسان اعلام کرده اند به مطالعه مشغول هستند تا اولین نوزاد به دنیا آمده در فضا کاملاً سالم به دنیا بیاید و دچار مشکل و عارضه‌های مادرزادی نشود.

منیع: برنا

منبع: پارسینه

کلیدواژه: فضا زایمان تولد در فضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۹۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا نائیجی، با اشاره به اینکه سیستم تولید مثل زنان از رحم و تخمدان تشکیل شده است، اظهار کرد: یکی از قسمت‌های مهمی که بین تخمدان و رحم ارتباط برقرار می‌کند لوله‌های رحمی است.

وی افزود: نقش لوله‌های رحمی این است که تخمک آزاد شده از تخمدان را به فضای رحمی و اسپرم منتقل شده از واژن را هم به تخمک برساند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه در بسیاری از اوقات لقاح داخل لوله‌های رحم صورت می‌گیرد، گفت: حرکت صحیح لوله‌های رحمی به سمت فضای داخل رحم و انتقال تخم شکل گرفته باعث می‌شود بارداری اتفاق بیفتد.

نائیجی تاکید کرد: اگر به هر دلیلی در روند کار لوله‌های رحمی اختلالی ایجاد شود، بارداری ناموفق است.

این متخصص زنان و زایمان، با اشاره به اینکه گاهی لوله‌های رحمی دچار عفونت تناسلی نیز می‌شوند، ادامه داد: ورم لوله‌های رحمی یا هیدروسالپنکس منجر به عارضه‌هایی مثل دردهای مزمن شکمی و نازایی برای بیمار می‌شود.

نائیجی به نشانه‌های بسته شدن لوله‌های رحمی اشاره کرد و افزود: زمانی که لوله‌های رحمی بسته باشند، نشانه‌های این عارضه در زنان مختلف نیز متفاوت است، از دردهای شکمی تا نازایی و یا بارداری خارج از رحم بروز می‌کند.

وی درباره دلایل بسته شدن لوله‌های رحمی نیز، گفت: عفونت‌ها، مهم‌ترین علت بسته شدن لوله‌های رحمی هستند اما جراحی‌هایی که در شکم انجام می‌شود نیز می‌توانند چسبندگی ایجاد کرده و باعث این عارضه شوند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به اینکه ممکن است هر جراحی‌عارضه چسبندگی و یا بسته شدن لوله‌های رحمی را به دنبال داشته باشد، عنوان کرد: این عارضه می‌تواند به دنبال یک عمل سزارین تا جراحی ساده آپاندیس ایجاد شود.

این متخصص زنان و زایمان، درباره درمان بسته بودن لوله‌های رحم عنوان کرد: اگر علت بسته شدن لوله‌ها عفونت باشد، تکلیف روشن است، با انواع روش‌های دارویی و مصرف آنتی بیوتیک‌ها با تجویز پزشک متخصص این عارضه برطرف خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه زمانی که تنها یک لوله بسته باشد، امکان بارداری وجود دارد، ادامه داد: زمانی که هر دو لوله رحمی بسته باشد، درمان توسط روش‌های هیستروسکوپی یا کمک باروری مثل IVF انجام می‌شود.

به گفته نائیجی، حفظ بهداشت در زنان با هدف پیشگیری از عفونت‌های تناسلی از مهم‌ترین روش‌ها برای پیشگیری از اختلال در عملکرد لوله‌های رحمی است.

وی تاکید کرد: جراحی‌های بی‌مورد و عمل‌های سزارینی که بدون دلیل جایگزین زایمان طبیعی می‌شود، از مهم‌ترین عوامل چسبندگی و انسداد لوله‌های رحمی است.

نائیجی به افرادی‌که جراحی‌های لگنی کرده‌اند و در پی آن عفونت داشته‌اند توصیه کرد: در صورت تأخیر در سیکل قاعدگی حتماً تست بارداری را انجام دهند چون بارداری خارج رحم مهمترین عارضه آسیب به لوله‌های رحم است.

کد خبر 6088837 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • کلنگ اولین پارک بانوان شهریار به زمین زده شد
  • فیلم | کلنگ بیمارستان مادر و کودک بجنورد بر زمین خورد
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • غیبت قمری آنتارس چه زمانی رخ می‌دهد؟
  • زمین‌های خیابان حکمت اصفهان چه زمانی تحویل داده می‌شود؟ + فیلم
  • کشف نشانه‌ای تازه در مریخ برای اثبات وجود موجودات فضایی
  • بهای خون ۱۴ هزار کودک غزه افق پیروزی را روشن می‌کند
  • آسیب ریزسیارک ها به آزمایشگاه فضایی چین در مدار زمین
  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی
  • ۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟