Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از گیگ‌وایر این موشک فالکون ۹ برای چهارمین بار و نوک مخروطی آن که حاوی ماهواره‌ها است هم برای نخستین بار بوسیله اسپیس‌ایکس برای پرتاب دوباره استفاده می‌شد.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

پرتاب این موشک در ساعت ۹:۵۶ صبح به وقت شرق آمریکا از پایگاه کیپ کاناورال در فلوریدای آمریکا انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند دقیقه بعد مرحله اول موشک مانند دفعات پیشین به سوی کره زمین بازگشت و بر روی یک کشتی در اقیانوس اطلس فرود آمد و مرحله دوم و محموله آن مسیرشان را به سمت مدار کره زمین ادامه دادند.

این بخش بوستر یا مرحله اول موشک قبلا ۳ بار استفاده شده بود و این برای چهارمین بار بود که این بوستر به فضا پرتاب شد و دوباره به زمین بازگشت و بازیابی شد.

نوک مخروطی موشک نیز قبلا در ماه آوریل به فضا پرتاب شده بود و بعد از بازگشت به زمین در دریا بازیابی شده بود.

قراردادن ماهواره‌های استارلینک اندکی بیش از یک ساعت پس از پرتاب موشک شروع شد. سیستم قراردهی استارلینک این ماهواره‌ها را مانند دسته‌ای کارت‌های بازی آزاد کرد. این ماهواره‌ها پس از آزاد شدن از یکدیگر جدا می‌شوند و با روشن شدن پیشراننده‌های یون کریپتون‌شان به مدارهایشان صعود می‌کنند.

پرتاب امروز دو اولویت از شرکت اسپیس‌ایکس ایلان ماسک برای پروازهای فضایی را برجسته کرد: افزایش استفاده دوباره از تجهیزات برای کاهش هزینه دسترسی به فضا و ایجاد یک مجموعه از ماهواره‌های اینترنتی پهن‌باند که روزی پول لازم برای ساختن شهری روی کره مریخ را تامین خواهند کرد.

اسپیس‌ایکس ارائه اینترنت پهن‌باند ماهواره‌ای را از ۲۰۲۰ شروع می‌کند کد خبر 462733 برچسب‌ها ایلان ماسک هوا فضا اینترنت ماهواره

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ایلان ماسک هوا فضا اینترنت ماهواره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۲۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردز حالا ۱۵۰ میلیون کاربر ماهانه دارد

اپلیکیشن تردز (Threads) متا حالا بیش از ۱۵۰ میلیون کاربر ماهانه دارد، این میزان از ماه فوریه تاکنون، حدود ۲۰ میلیون کاربر افزایش یافته است. «مارک زاکربرگ»، مدیرعامل متا در جریان گزارش درآمد سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ غول فناوری این ارقام را به اشتراک گذاشت و گفت که Threads به «مسیر امیدوارکننده» خود ادامه می‌دهد.

اعلام این خبر نشان می‌دهد که تردز به‌طور پیوسته به رشد خود ادامه می‌دهد، هرچند سرعت آن نسبت به روز‌های اولیه کاهش یافته است. این برنامه که برای رقابت با ایکس راه‌اندازی شده بود، در هفته اول بیش از ۱۰۰ میلیون دانلود داشت، اما این روند در ادامه کاهش پیدا کرد. طی شش ماه گذشته نیز Threads رشد مداوم بیشتری را تجربه کرده است و زاکربرگ با توجه به این روند اشاره می‌کند که این سرویس می‌تواند به اپلیکیشن بعدی متا با میلیارد‌ها کاربر تبدیل شود.

علاوه بر این، به‌نظر می‌رسد که تردز براساس برخی معیارها از ایکس نیز عملکرد بهتری دارد. اخیراً در گزارشی به نقل از داده‌های شرکت تحلیلی Apptopia ادعا شده بود که Threads در ایالات متحده کاربران روزانه بیشتری نسبت به ایکس دارد. شبکه اجتماعی متعلق به «ایلان ماسک» ادعا کرده که 550 میلیون کاربر روزانه در سراسر جهان دارد.

همچنین «تیلور سوئیفت»، خواننده مشهور آمریکایی اخیراً برای تبلیغ جدیدترین آلبوم خود به Threads پیوسته بود که این امر نیز پیروزی قابل‌توجهی برای پلتفرم متعلق به متا محسوب می‌شود.

Threads در حال حاضر از جمله معدود برنامه‌های متا است که شامل تبلیغات نمی‌شود، بنابراین غول فناوری به‌طور مستقیم از آن درآمد کسب نمی‌کند.

قابلیت در حال توسعه تردز؛ بایگانی خودکار پست‌های قدیمی

درباره ویژگی‌های جدید تردز نیز اخیراً «آدام موسری»، رئیس اینستاگرام اعلام کرده که Threads در حال آزمایش گزینه‌ای برای آرشیو‌کردن خودکار پست‌های قدیمی کاربران است. موسری می‌گوید که این ویژگی در حال حاضر برای تعداد کمی از کاربران ارائه شده است و به آنها اجازه می‌دهد تا پست‌های خود را به‌صورت دستی یا پس از مدت زمان مشخصی به‌طور خودکار بایگانی کنند.

منبع: دیجیاتو

 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • (تصاویر) مزدا آر ایکس ۷؛ زیبای ژاپنی
  • بادبان خورشیدی ناسا در فضا باز شد
  • ایکس سالانه از کاربرانش پول می‌گیرد!
  • اسپانیا موشک‌های پاتریوت به اوکراین می‌فرستد
  • جریمه یک میلیاردی خیبر خرم آباد در کمیته انضباطی
  • (ویدیو) «ایکس» سالانه از کاربرانش پول می‌گیرد!
  • ویدیو/ «ایکس» سالانه از کاربرانش پول می‌گیرد!
  • ۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • تردز حالا ۱۵۰ میلیون کاربر ماهانه دارد
  • ناسا ۲ ماموریت رصد زمین را پس از ۱۸ سال متوقف کرد